joomla templates top joomla templates template joomla

Forrásműhely (2011-2012)

Youth in Action pályázatíró műhelymunka

on . Beküldve: Forrásműhely

2011 november 13-án egyesületünk pályázatíró csapata részt vett a II. Gyergyó medencei Ifjúsági Börze keretén belül megszervezett Youth in Action program előadásán és műhelymunkáján. 

A „Fiatalok Lendületben" program rendszerének ismertetése, sarkalatos kritériumok és sok más, hasznos információ hangzott el a pályázati lehetőségeket illetően, amit a resztvevők a műhelymunka alatt gyakorlatba is ültettek. Egyesületünket 5 személy képviselte: Ráduly Andrea, Papp Dorottya és a három új tag Nagy Márta, Király Eszter és Kémenes Lehel.

Az előadást Kelemen Éva és Grümann Róbert tartotta Sepsiszentgyörtgyről. A rövid időkeretre tekintettel műhelymunkánk abból állt, hogy minden alprogramra 1-1 csoport egy pályázati tervet készített magának. Kis csapatunk 3 különböző csoportban képviseltette magát.

Küldetésünk

A „MŰHELY" Egyesület alapvető célja, hogy elősegítse a Gyergyói térség helyi közösségeinek társadalmi-gazdasági fejlődését a fenntartható fejlődés elvei alapján. Ennek érdekében a szociális, gazdasági, turisztikai, környezetvédelmi, oktatási, ifjúsági és sport valamint civil-szervezeti téren valósít meg tevékenységeket.

Kapcsolat

535500 Gyergyószentmiklós,
Bucsin negyed 12/B/32
Tel: 0740.05.36.04
e-mail: office@muhely.eu