joomla templates top joomla templates template joomla

Forrásműhely (2011-2012)

BGA pályázatok

on . Beküldve: Forrásműhely

Idén a Bethlen Gábor Alapkezelő kiírására 7 szervezet számára 9 pályázatot adtunk le.

A Pro Terra Alapítvány számára két pályázatot készítettünk. A projektek legfőbb célja a tanulást és kézműves foglalkozások összekötése hangsúlyt fektetve kirándulásokra és a hagyományok tiszteletére. Anyagi forrásokat pályáztunk a Gyilkostói Sokadalom rendezvény lebonyolításához is. Az egynapos hagyományörző program keretében kézműves foglalkozásoktól a túrázás és a természet közelebbi megismerésén át az esti jó hangulatú koncertekig és a kihagyhatatlan táncházakig minden megtalálható.

A Gyergyószentmiklósi Örmény Katolikus Egyesület idén is megszervezi az Örmény Művészeti Fesztivált. A második alkalommal megszervezésre kerülő fesztivál idén is Kisboldogasszony ünnepén 2012 szeptember 8 és 10 között várja majd az érdeklődőket. A terítéken lesznek kiállítások, könyvbemutatók, koncertek és sok más érdekesség, ami az örmény kultúra népszerűsítését szolgálja.

A Csíky-Kert Egyesület számára eszközfejlesztés céljából készült a pályázat.

Az Egyesület a Gyergyói Ifjúsági Központért egyesület jogi hátterét használva az Ifitéka számára két pályázatot adtunk le. Az egyik az Ifirádió fejlesztéséről szól, a másik a Gyergyói Ifinapok immár IX. kiadásának megszervezéséről.

A Műhely Egyesület keretében a gyergyóiturizmus.ro turisztikai portálon található online eseménynaptár fejlesztésére pályáztunk meg anyagi forrásokat: események feltöltésére, az oldal fejlesztésére és arculatának csiszolására kértünk támogatást. Ugyancsak a Műhely Egyesület szervezésében kerülne sor egy komplex életpálya-támogató programra szociális munka szakos hallgatók számára.

Küldetésünk

A „MŰHELY" Egyesület alapvető célja, hogy elősegítse a Gyergyói térség helyi közösségeinek társadalmi-gazdasági fejlődését a fenntartható fejlődés elvei alapján. Ennek érdekében a szociális, gazdasági, turisztikai, környezetvédelmi, oktatási, ifjúsági és sport valamint civil-szervezeti téren valósít meg tevékenységeket.

Kapcsolat

535500 Gyergyószentmiklós,
Bucsin negyed 12/B/32
Tel: 0740.05.36.04
e-mail: office@muhely.eu