joomla templates top joomla templates template joomla

BBTE partnerség (2010-2015)

Felújítottuk a BBTE Szociológia Tanszék honlapját

on . Beküldve: BBTE Együttműködés

 

Tovább folytatjuk a tudományos honlapok fejlesztesét. A Babeș-Bolyai Tudományegyetem Szociális Munka tanszékének honlapja, a Max Weber Társadalomkutatásért Alapítvány illetve a Szociológiai Napok honlapja után a BBTE Szociológia Tanszék magyar tagozatának a honlapját is felújítottuk.

A felújításkor a legfontosabb szempont az volt, hogy a tanári kar könnyen hozzáférhessen a honlaphoz, híreket, információkat tudjanak feltenni a honlapra. Ezért a honlap eredeti arculatát megőrízve, a tartalomkezelő rendszert cseréltük ki, az általunk használt dinamikus tartalomkezelőre. A honlap egyelőre a bemutatkozó információkat és híreket tartalmazza: leírást az oktatott szakokról, híreket, eseményeket, felvételi információkat.

bbteszociologiamontazs

Linkeket lehet találni továbbá a tanszékhez kapcsolódó kutatási tevékenységekhez, mint a tanszék háttérintézményét jelentő Max Weber Társadalomkutatásért Alapítvány, vagy az Erdélyi Társadalom folyóirat. A diákok számára az oktatási információk (órarend, tanterv, vizsgakövetelmények, jegyzetek, stb) csak ősszel kerülnek fel a honlapra, de már megtalálhatóak most is olyan hasznos információk mint különböző pályázati vagy diákmunka lehetőségek.

 

Küldetésünk

A „MŰHELY" Egyesület alapvető célja, hogy elősegítse a Gyergyói térség helyi közösségeinek társadalmi-gazdasági fejlődését a fenntartható fejlődés elvei alapján. Ennek érdekében a szociális, gazdasági, turisztikai, környezetvédelmi, oktatási, ifjúsági és sport valamint civil-szervezeti téren valósít meg tevékenységeket.

Kapcsolat

535500 Gyergyószentmiklós,
Bucsin negyed 12/B/32
Tel: 0740.05.36.04
e-mail: office@muhely.eu