joomla templates top joomla templates template joomla

Más kezdeményezések

Tudatos karriertervezés előadást tartottunk

on . Beküldve: HÍD Képzési Központ

ekarrierA Kolozsvári Magyar Diákszövetség Karrier Irodája előadást szervezett tegnap, március 21-én, Kolozsváron. Az előadás témája a tudatos karriertervezés volt. Az előadást a Műhely Egyesület elnöke, a HÍD Képzési Központ előadója, drd. Dániel Botond szociológus, tréner tartotta.

Az előadás során megmutattuk, hogyan látják a szociológusok a karrier világát: mit jelent a karrier, milyen karrier-típusok, karrier-stratégiák léteznek, mit jelent a karrier-habitus. A jelenlévők elgondolkodhattak azon, hogy milyen karrier-típus áll hozzájuk közelebb, milyen a saját habitusuk. Szó volt a tervezésről és a tudatosságról: számba vettük a társadalmi szerepeinket, életterületeinket, beszélgettünk arról, hogyan érdemes célokat kitűzni, hogyan találjuk meg a munka és karrier helyét életünkben. Az előadás utolsó részében azokról az erőforrásokról beszélgettünk, amelyek segítenek minket életpályánk építésében: a különböző tőketípusokról, valamint belső erőforrásokról.

Küldetésünk

A „MŰHELY" Egyesület alapvető célja, hogy elősegítse a Gyergyói térség helyi közösségeinek társadalmi-gazdasági fejlődését a fenntartható fejlődés elvei alapján. Ennek érdekében a szociális, gazdasági, turisztikai, környezetvédelmi, oktatási, ifjúsági és sport valamint civil-szervezeti téren valósít meg tevékenységeket.

Kapcsolat

535500 Gyergyószentmiklós,
Bucsin negyed 12/B/32
Tel: 0740.05.36.04
e-mail: office@muhely.eu