joomla templates top joomla templates template joomla

Webműhely 1 (2010-2015)

12 honlappal indult útjára a WebKlub

on . Beküldve: Webműhely 1

WebMűhely programunk céljai között szerepel a gyergyói civil szervezetek, intézmények és vállalkozások internetes jelenlétének támogatása. Első projektünkként létrehoztunk egy WebKlub-ot, amely keretében ezen szervezeteket tárhellyel, műszaki támogatással és információkkal is segítjük.

A WebKlub november elején 12 honlappal indult útjára. Elsőként az Egyesület a Gyergyói Ifjúsági Központért, az Esély Alapítvány valamint a gyergyószentmiklósi Szent István illetve Szent Miklós plébániák jutottak ingyenes tárhelyhez és támogatáshoz, tanácsadáshoz. A szervezetek, egyházközségek honlapjai mellett az EGYIK honlapjához kapcsolódó Virtuális Ifjúsági Központ valamint két szakmai jellegű honlap is WebKlubunk tagja lett.

Első körben hat gyergyói vállalkozás is csatlakozott a WebKlubhoz: a Kobezol kft, a GKL Consulting Group kft, a Gumiramis kft, az Aktív Plus kft, a Pizza Joe étterem, valamint Török Csaba egyéni vállalkozó. Támogatásuk (éves tagdíjuk) nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a civil szervezeteket támogatni tudjuk.

Tags: Webklub

Küldetésünk

A „MŰHELY" Egyesület alapvető célja, hogy elősegítse a Gyergyói térség helyi közösségeinek társadalmi-gazdasági fejlődését a fenntartható fejlődés elvei alapján. Ennek érdekében a szociális, gazdasági, turisztikai, környezetvédelmi, oktatási, ifjúsági és sport valamint civil-szervezeti téren valósít meg tevékenységeket.

Kapcsolat

535500 Gyergyószentmiklós,
Bucsin negyed 12/B/32
Tel: 0740.05.36.04
e-mail: office@muhely.eu