joomla templates top joomla templates template joomla

Webműhely 1 (2010-2015)

Zsombival és Dénessel Afrikába

on . Beküldve: Webműhely 1

Csütörtök reggel elindult Kolozsvárról Csata Zsombor és Kurkó Dénes, akik egy bő 30 éves Daciával tervezik teljesíteni a Budapest-Bamako távot. Az út mintegy 9 ezer kilométeres, a versenyzők a Szaharán keresztül Bissau-Guineáig vezetnek.

bamakoMivel barátaink vállalkozása minket is lázba hozott, úgy döntöttünk, hogy támogatjuk ügyüket azáltal, hogy egy honlapot készítünk nekik. A honlap segítségével tudósítani tudják az itthoniakat, beszámolhatnak kalandjaikról.

A honlap a www.szociologia.ro címen érhető el, megtalálhatóak rajta a bejegyzések, fényképek, sajtóbeszámolók. A barátok hozzászólásokban üzenhetnek. A tervek szerint nap-mint-nap, folyamatosan fogjuk feltölteni az oldalra az új híreket és képeket.

Küldetésünk

A „MŰHELY" Egyesület alapvető célja, hogy elősegítse a Gyergyói térség helyi közösségeinek társadalmi-gazdasági fejlődését a fenntartható fejlődés elvei alapján. Ennek érdekében a szociális, gazdasági, turisztikai, környezetvédelmi, oktatási, ifjúsági és sport valamint civil-szervezeti téren valósít meg tevékenységeket.

Kapcsolat

535500 Gyergyószentmiklós,
Bucsin negyed 12/B/32
Tel: 0740.05.36.04
e-mail: office@muhely.eu