joomla templates top joomla templates template joomla

Webműhely 1 (2010-2015)

Együttműködés a Fogarassy Mihály Általános Iskolával

on . Beküldve: Webműhely 1

Újabb honlap került egyesületünk gondozásába. A gyergyószentmiklósi Fogarassy Mihály Általános Iskola 2009 novembere óta rendelkezik saját honlappal. A honlap elsődleges célja az iskola tevékenységeinek bemutatása, a szülőkkel és diákokkal való kapcsolattartás és közösségépítés.

fogarassyMivel az elmúlt időszakban kevés energiát tudtak fordítani a honlap karbantartására és fejlesztésére, ezért olyan partnert kerestek, aki ezt a feladatot át tudja vállalni.

Az együttműködésünk március 1-től lépett életbe, egyelőre 1 évre szól. Az iskola számára WebKlub programunk keretében ingyen tárhelyet biztosítunk, a karbantartást-frissítést pedig egy évi jelképes összegért vállaltuk. Mindennek eredményeképpen máris frissült a honlap, friss információk találhatóak a beiratkozásról, órarendről és az iskolaújság legújabb lapszámai is olvashatóak már. A honlapot egyébként jelenleg heti 40-50 alkalommal látogatják meg az érdeklődők.

Mindezek mellett az iskola híreit igyekszünk a szélesebb közösségnek is eljuttatni, az iskolában szervezett rendezvényekről készült írások, hírek az egyesületünk által működtetett civil-gyergyó.ro portálon is megjelennek.

Küldetésünk

A „MŰHELY" Egyesület alapvető célja, hogy elősegítse a Gyergyói térség helyi közösségeinek társadalmi-gazdasági fejlődését a fenntartható fejlődés elvei alapján. Ennek érdekében a szociális, gazdasági, turisztikai, környezetvédelmi, oktatási, ifjúsági és sport valamint civil-szervezeti téren valósít meg tevékenységeket.

Kapcsolat

535500 Gyergyószentmiklós,
Bucsin negyed 12/B/32
Tel: 0740.05.36.04
e-mail: office@muhely.eu