joomla templates top joomla templates template joomla

Webműhely 1 (2010-2015)

Ingyenes reklám WebKlub tagjaink számára a Gyergyói Turizmus honlapon

on . Beküldve: Webműhely 1

gyt reklamMár több mint másfél éve működtetjük a gyergyoiturizmus.ro honlapot, Gyergyószék első térség szintű turisztikai honlapját, eseménynaptárát. A honlap folyamatosan fejlődik a hónapok során, tartalomban, színvonalban. A honlap fejlődésével egyenesen arányosan nőtt a látogatók száma is. Így jutottunk el 2012 júliusára, a havi több mint 3200 látogatáshoz. 

WebMűhely programunk egyik célja, hogy segítsük a gyergyószéki civil szervezetek, vállalkozások online láthatóságát. Ennek érdekében biztosítunk számukra tárhely illetve honlap készítési szolgáltatást, szakmai tanácsadást. WebMűhely és TurizmusMűhely programunk találkozásaképpen 2012 áprilistól ingyenes reklámlehetőséget biztosítunk WebKlub tagjaink számára a gyergyóiturizmus.ro honlapon.

Egyelőre 9 vállalkozás élt ezzel a lehetőséggel: Kobezol kft, Karpatenmilk kft, Creatoth.ro, Verkauf Impex, Székely Fogászat, Gumiramis kft, Arterimpex kft (az Arbor Vállalkozói Szövetségen keresztül), Davinc Mobila, Gál-Pál Rita fodrásznő.

Számukra az elmúlt 3-4 hónapban átlagosan havi kb. 16.000 megjelenést tudtunk biztosítani a honlapon, és havi átlag 6-35 látogatót a saját honlapjukra.

Hamarosan mások számára is lehetővé tesszük az ingyenes reklámlehetőséget.

Küldetésünk

A „MŰHELY" Egyesület alapvető célja, hogy elősegítse a Gyergyói térség helyi közösségeinek társadalmi-gazdasági fejlődését a fenntartható fejlődés elvei alapján. Ennek érdekében a szociális, gazdasági, turisztikai, környezetvédelmi, oktatási, ifjúsági és sport valamint civil-szervezeti téren valósít meg tevékenységeket.

Kapcsolat

535500 Gyergyószentmiklós,
Bucsin negyed 12/B/32
Tel: 0740.05.36.04
e-mail: office@muhely.eu