joomla templates top joomla templates template joomla
×

Figyelmeztetés

JFolder: :fájlok: Az elérési út nem mappa. Elérési út: [ROOT]/images/hirek/csardasrekord
×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Webműhely 1 (2010-2015)

Megdőlt a Csárdásrekord!

on . Beküldve: Webműhely 1

csardasrekord04Sikeres volt a rekord-döntési kísérlet, immár Gyergyószentmiklós tartja az egy időben egy helyen csárdást táncolók világrekordját! Július 28-án a város főterén 2350 személy táncolt fél órán keresztül.

A rekorddöntési kísérlet a július 26–29. között sorra kerülő Gyergyószentmiklósiak Világtalálkozója egyik kiemelkedő eseménye volt. A kísérlet előtt hatalmas szervezői munka folyt, heteken keresztül folyamatosan tartott az esemény népszerűsítése, a toborzás. A népszerűsítő munka egyik legfontosabb eszköze a gyergyoicsardas.ro honlap volt.

A honlapot Lovász Árpád tervezte, és a Műhely Egyesület készítette fejlesztette, támogatásképpen. Így kívántunk hozzájárulni a rekord döntési kísérlet sikeréhez.

A honlapot április 2 és augusztus 2 közötti mintegy 4 hónapos időszak alatt kereken 3500 személy látogatta meg, összesen mintegy 5913 alkalommal. Mindezen látogatások alatt több mint 13.300 oldal került betöltésre. A látogatók négyötöde (81 százalék) Romániából, közel 14 százaléka pedig Magyarországról nézte meg az oldalt, de több látogatónk volt Németországból, az Egyesült Királyságból, Ausztriából, Portugáliából, az Egyesület Államokból, Kanadából, Franciaországból, Délvidékről, Felvidékről és Svájcból is.

A honlapon keresztül a rekordkísérletre közel 140 pár és 80 egyedülálló táncos regisztrált, valamint két néptáncegyüttes is. 

Gratulálunk a rekord felállításában résztvevő személyeknek és a szervezőknek is. Örülünk, hogy kicsit mi is hozzájárulhattunk ehhez a közösségi sikerhez.

{gallery}hirek/csardasrekord{/gallery}

Küldetésünk

A „MŰHELY" Egyesület alapvető célja, hogy elősegítse a Gyergyói térség helyi közösségeinek társadalmi-gazdasági fejlődését a fenntartható fejlődés elvei alapján. Ennek érdekében a szociális, gazdasági, turisztikai, környezetvédelmi, oktatási, ifjúsági és sport valamint civil-szervezeti téren valósít meg tevékenységeket.

Kapcsolat

535500 Gyergyószentmiklós,
Bucsin negyed 12/B/32
Tel: 0740.05.36.04
e-mail: office@muhely.eu